ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Πρωταρχικό μέλημα της Scarlet Agency είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Scarlet Agency, αλλά και την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις κατά την περιήγησή σας, στην ιστοσελίδα μας.

2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.
Για να επικοινωνήσετε μαζλι μας όμως, θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας, και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).
Με την καταχώριση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αποδέχεστε ότι κατά την επικοινωνία μας όλες οι κοινοποιήσεις προς εσάς θα γίνονται στη δηλωθείσα ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε καταχωρήσει, για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών.
Η εταιρεία Scarlet Agency, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση των στοιχείων σας.

Η Scarlet Agency με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.
Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρούμενης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, Δικαστήριο κλπ.
Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει

3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αναγνωρίζουμε ως ζήτημα μείζονος σημασίας το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και για το λόγο αυτό λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση τους.
Το Scarlet Agency προστατεύει τα μέλη του από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης SSL-256 bit Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων-στοιχείων από και προς το Scarlet Agency.

4. ΔΙΑΦΟΡΑ

Διασυνδέσεις: Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά.